Translate

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Μουστοκουλουρα

 ΥΛΙΚΑ  ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Λαδι              1000γρ
Βουτηρο          500γρ
Νερο              1000γρ
Ζαχαρη            1200γρ
Σταφιδινι           500γρ
Κανελα               60γρ
Γαρυφαλο           30γρ
Σοδα                   30γρ
Μπεικιν                30γρ
Αλευρι Μαλακο   5000γρ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ  ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Σε μια λεκανη αναμιγνειουμε το αλευρι, το μπεικιν, την σοδα
στην συνεχεια λιωνουμε το βουτυρο, και ξεκιναμε με το λαδι
στο μιξερ με την ζαχαρη την σταφιδινη την κανελα το γαρυφαλο
ριχνουμε σιγα σιγα το αλευρι και το νερο, και προσεχουμε να
μην γινει σφιχτη. Αφου εχουμε ριξει ολα τα υλικα μας  και η ζυμη
εχει γινει, ελεγχουμε την ζυμη φτιαχνοντας ενα φυτιλι, αν το φυτιλι
μας ειναι λειο ειναι ετοιμο. Σαυτη την φαση αν θελετε προσθεστε σταφιδα
περιπου 2000 γρ. Πλαθουμε σε κυκλακια και τα τοποθετουμε σε λαμαρινα
και ψηνουμε στους 180 βαθμους για 15 λεπτα.
Συνταγη απο MatzosBakery

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου