Translate

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Σταφιδοψωμο

Συνταγη απο MatzosBakery

Υλικα Συνταγης
Αλευρι δυνατο     1500γρ
Αλευρι Μαλακο   1500γρ
Μαγια      6%          180γρ
Ζαχαρη    10%        300γρ
Βουτυρο                 100γρ
Νερο         65%      1950γρ
Σταφιδα                  1500γρ
Κανελα
Γαρυφαλο
Μοσχοκαρυδο

Εκτελεση Συνταγης
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι,  περιπου 5 λεπτα ωσπου να γινει μια ζυμη
μαλακη, ευπλαστη και τοτε ριχνουμε την Σταφιδα, ζυμωνουμε στην αργη
ταχυτητα, να μην σπασει η σταφιδα, και στην συνεχεια πλαθουμε στο
σχημα που θελουμε. Ψηνουμε για 20-25 λεπτα στους 210 βαθμους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου