Translate

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕ

Συνταγη απο MatzosBakery

ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕ

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
γάλα           380γρ
ζάχαρη        300γρ
αυγα              5
κορν φλαουρ  80γρ
5 κ.σ. Τριμμένο κιτρινο τυρί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Χτυπάμε όλα υλικα στο μπλέντερ, ολα μαζι! Λαδωνουμε και αλευρωνουμε μια φορμα
κεικ, και αδειαζουμε το μιγμα μας. Προθερμενουμε τον φουρνο στους 170β και ψηνουμε
το μιγμα μας για 45 με 50λ. Μολις ψηθει, το αφηνουμε να κρυωσει,  ξεφορμαρουμε,και
απλωνουμε την επικαλυψη καραμελα. Κοβουμε σε κομματια επιθυμητα και σερβιρουμε.
Καλη σας επιτυχια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου