Translate

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Soft Cookies

MatzosBakery
Υλικα Συνταγης
400 γρ. Αλεύρι σκληρό
250 γρ. Βούτυρο
2 Αυγά
150 γρ. Ζάχαρη λευκή
150 γρ. Ζάχαρη μαύρη
125 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
100 γρ. Σοκολάτα σε σταγόνες επιλογής μας
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα σόδα
1 βανίλια
Εκτελεση Συνταγης
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός απο τις σοκολάτες για 2 λεπτά ακόμα.
 Αφού χτυπηθούν προσθέτουμε τις σοκολάτες και ανακατεύουμε με ένα
κουταλάκι το μίγμα εώς ότου πάει παντού η σοκολάτα μας. Βάζουμε με
το κουτάλι μία ποσότητα στο ταψί μας η οποία είναι στο μέγεθος όσο ένα
μεγάλο σοκολατάκι και αφήνουμε περίπου 3 δάχτυλα απόσταση από κάθε
πλευρά. Ψήνουμε στο φούρνο στους 170 βαθμούς για 8-10 λεπτά. Αφού
ετοιμαστούν τα cookies τα αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά να κρυώσουν
και είναι έτοιμα για κατανάλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου