Translate

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Μπραουνις Ινδοκαρυδο

Συνταγη απο MatzosBakery
 Υλικά συνταγής:
Αλεύρι:           300γρ
Σκόνη κακάο:   100γρ
Βούτυρο:         175γρ
Σοκολάτα κουβερτούρα: 175γρ.
Αυγά:               3 μεγάλα
Ζάχαρη:            200γρ
Τριμμένη ινδική καρύδα: 100γρ
Εκχύλισμα βανίλιας: 1/2 κ.γ.

Οδηγίες:
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Βουτυρώνετε
ένα ορθογώνιο ταψάκι 20Χ30 εκ. περίπου και το στρώνετε με λαδόχαρτο.
2. Κοσκινίζετε μαζί, το αλεύρι με το κακάο. Το κρατάτε κατά μέρος.
Λιώνετε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μπαιν μαρί, ανακατεύοντας
να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα.
3. Χτυπάτε τα αυγά ελαφρά και προσθέτετε την ζάχαρη, την καρύδα και
την βανίλια. Ανακατεύετε. προσθέτετε και το μείγμα του βουτύρου με τη
σοκολάτα και ανακατεύετε. Τέλος προσθέτετε το αλεύρι με το κακάο.
4. Αδειάζετε τη ζύμη στο ταψάκι που ετοιμάσατε και το ψήνετε στο φούρνο
για 35 περίπου λεπτά. Το βγάζετε και σε 5 λεπτά το ξεφορμάρετε σε σχάρα
να κρυώσει. Το κόβετε σε 16 ορθογώνια κομμάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου