ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Βουτυρο 300γρ
Ζαχαρη 300γρ
Αλευρι 300γρ
Σιμιγδαλι ψιλο 300γρ
Σιμιγδαλι χοντρο 300γρ
Μπεικιν 30γρ
Αυγα 9τ
Ξυσμα πορτοκαλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Σε μια λεκανη σπαμε τα αυγα, χτυπαμε μαζι με την ζαχαρη
και αφου εχουμε αναμιξει το αλευρι με τα δυο σιμιγδαλια και
το μπεικιν, ριχνουμε σιγα σιγα με το μιξερ στην χαμηλη,
αμαμιγνειουμε ολα τα υλικα και στο τελος προσθετουμε το
ξυσμα πορτοκαλιου. Ριχουμε τα υλικα μας σε ενα βουτυρωμενο
ταψακι 20 επι 30 και ψηνουμε στους 170 βαθμους για 50 λεπτα.
Προαιρετικα, εγω ριχνω μια χουφτα ινδοκαρυδο στο μιγμα.
Εχουμε ετοιμασει το σιροπι μας με 2,5 κιλα νερο, 2,5 κιλα ζαχαρη
3-4 φετες λεμονι και 5-6 γαρυφαλα η οτι αλλα μυρωδικα θελετε.
Καλο ειναι να'ναι το σιροπι χλυαρο. Μολις βγαλετε απο τον φουρνο
κοβετε στο σχημα που θελετε και σιροπιαζετε.
Συνταγη απο MatzosBakery
Βουτυρο 300γρ
Ζαχαρη 300γρ
Αλευρι 300γρ
Σιμιγδαλι ψιλο 300γρ
Σιμιγδαλι χοντρο 300γρ
Μπεικιν 30γρ
Αυγα 9τ
Ξυσμα πορτοκαλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Σε μια λεκανη σπαμε τα αυγα, χτυπαμε μαζι με την ζαχαρη
και αφου εχουμε αναμιξει το αλευρι με τα δυο σιμιγδαλια και
το μπεικιν, ριχνουμε σιγα σιγα με το μιξερ στην χαμηλη,
αμαμιγνειουμε ολα τα υλικα και στο τελος προσθετουμε το
ξυσμα πορτοκαλιου. Ριχουμε τα υλικα μας σε ενα βουτυρωμενο
ταψακι 20 επι 30 και ψηνουμε στους 170 βαθμους για 50 λεπτα.
Προαιρετικα, εγω ριχνω μια χουφτα ινδοκαρυδο στο μιγμα.
Εχουμε ετοιμασει το σιροπι μας με 2,5 κιλα νερο, 2,5 κιλα ζαχαρη
3-4 φετες λεμονι και 5-6 γαρυφαλα η οτι αλλα μυρωδικα θελετε.
Καλο ειναι να'ναι το σιροπι χλυαρο. Μολις βγαλετε απο τον φουρνο
κοβετε στο σχημα που θελετε και σιροπιαζετε.
Συνταγη απο MatzosBakery
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου