Συνταγη απο MatzosBakery
Υλικα Συνταγης
Αλευρι δυνατο 1500γρ
Αλευρι Μαλακο 1500γρ
Μαγια 6% 180γρ
Ζαχαρη 10% 300γρ
Βουτυρο 100γρ
Νερο 65% 1950γρ
Σταφιδα 1500γρ
Κανελα
Γαρυφαλο
Μοσχοκαρυδο
Εκτελεση Συνταγης
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι, περιπου 5 λεπτα ωσπου να γινει μια ζυμη
μαλακη, ευπλαστη και τοτε ριχνουμε την Σταφιδα, ζυμωνουμε στην αργη
ταχυτητα, να μην σπασει η σταφιδα, και στην συνεχεια πλαθουμε στο
σχημα που θελουμε. Ψηνουμε για 20-25 λεπτα στους 210 βαθμους.
Υλικα Συνταγης
Αλευρι δυνατο 1500γρ
Αλευρι Μαλακο 1500γρ
Μαγια 6% 180γρ
Ζαχαρη 10% 300γρ
Βουτυρο 100γρ
Νερο 65% 1950γρ
Σταφιδα 1500γρ
Κανελα
Γαρυφαλο
Μοσχοκαρυδο
Εκτελεση Συνταγης
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι, περιπου 5 λεπτα ωσπου να γινει μια ζυμη
μαλακη, ευπλαστη και τοτε ριχνουμε την Σταφιδα, ζυμωνουμε στην αργη
ταχυτητα, να μην σπασει η σταφιδα, και στην συνεχεια πλαθουμε στο
σχημα που θελουμε. Ψηνουμε για 20-25 λεπτα στους 210 βαθμους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου