Ψωμι Χωριατικο Χειροποιητο
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αλευρι Κιτρινο 100% 1000γρ
Αλατι 2% 20γρ
Μαγια 1% 10γρ
Ξινο εως 20% 200γρ
Νερο 65% 650γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Συνταγη απο MatzosBakery
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αλευρι Κιτρινο 100% 1000γρ
Αλατι 2% 20γρ
Μαγια 1% 10γρ
Ξινο εως 20% 200γρ
Νερο 65% 650γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Βαζουμε ολατα υλικα στο ζυμωτηρι και τα ζυμωνουμε ολα μαζι.
Για 4λ. στην πρωτη και 4λ στην δευτερη ταχυτητα. Αφηνουμε για
μια ωρα να γινει και στην συνεχεια πλαθουμε καρβελια και
στοφαρουμε για 45λ. στην συνεχεια αναποδογυριζουμε τα
καρβελια και φουρνιζουμε και ψηνουμε για 50λ στους 200β.
Καλη σας επιτυχια!!!
Για 4λ. στην πρωτη και 4λ στην δευτερη ταχυτητα. Αφηνουμε για
μια ωρα να γινει και στην συνεχεια πλαθουμε καρβελια και
στοφαρουμε για 45λ. στην συνεχεια αναποδογυριζουμε τα
καρβελια και φουρνιζουμε και ψηνουμε για 50λ στους 200β.
Καλη σας επιτυχια!!!
Συνταγη απο MatzosBakery
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου