ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Μαργαρινη 1.000γρ
Ζαχαρη 1.000γρ
Αλευρι1.000γρ
Αμυλο(κορν φλαουερ)200γρ
Αυγα 15
Μπεικιν 10γρ
Βανιλια
Κακαο 80γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Μαργαρινη και ζαχαρη στο μιξερ, να λιωσει η ζαχαρη και να αφρατεψει.
Σε ενα μπολ βαζουμε μαζι το αλευρι, το μπεικιν, την βανιλια, το αμυλο
και αν θελουμε να το κανουμε σοκολατενιο βαζουμε και το κακαο.
Στην συνεχεια λοιπον, αφου εχει αφρατεψει το μιγμα στο μιξερ,ριχνουμε σιγα
σιγα τα υπολοιπα υλικα κι συνεχιζουμε το χτυπημα στο μιξερ, αφου δουλευτει
καλα γυριζουμε το μιξερ στην πρωτη ταχυτητα και ριχνουμε ενα ενα τα αυγα
και χτυπαμε ελαφρα το μιγμα για λιγα λεπτα. στην συνεχεια αδειαζουμε
σε φορμακι του κεικ η ακομα και σε θηκες μαφιν, ψηνουμε στους 180β
και μια ωρα αν το φορμακι μας ξεπερνα τα 500γρ, τα μαφιν για 30λ.
Συνταγη απο MatzosBakery
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου