ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ
ΥΛΙΚΑ
Αλευρι μαλακο 3000γρ
Μπεικιν 100γρ
Αχνη ζαχαρη 100γρ
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΥΛΙΚΑ
Αλευρι μαλακο 3000γρ
Μπεικιν 100γρ
Αχνη ζαχαρη 100γρ
Αλατι 60γρ
Βουτυρο 1200γρ
Ξυνογαλα 300γρ
Κιτρινο τυρι τριμενο 200γρ
Αυγα 5
Ζαχαρη κρυσταλικη 200γρ
Νερο 1000γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μονο στην πρωτη ταχυτητα για 6 με 8 λ. Μολις ετοιμαστει η ζυμη κοβουμε σε μικρα μπαλακια στο βαρος που θελουμε κα τα αφηνουμε να γινουν για 20 με 30λ. Κατοπιν τα παταμε να ανοιξουν με τα δαχτυλα μας, βαζουμε την γεμισει που θελουμε
και κλεινουμε αλοιφωντας τις ακρες με ενα πινελο με νερο. Ψηνουμε στους 200β για 15 με 20λ. αλειφοντας με σκετο κροκο αυγου, αραιομενο με νερο.
Καλη σας επιτυχια!!!!
Βουτυρο 1200γρ
Ξυνογαλα 300γρ
Κιτρινο τυρι τριμενο 200γρ
Αυγα 5
Ζαχαρη κρυσταλικη 200γρ
Νερο 1000γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μονο στην πρωτη ταχυτητα για 6 με 8 λ. Μολις ετοιμαστει η ζυμη κοβουμε σε μικρα μπαλακια στο βαρος που θελουμε κα τα αφηνουμε να γινουν για 20 με 30λ. Κατοπιν τα παταμε να ανοιξουν με τα δαχτυλα μας, βαζουμε την γεμισει που θελουμε
και κλεινουμε αλοιφωντας τις ακρες με ενα πινελο με νερο. Ψηνουμε στους 200β για 15 με 20λ. αλειφοντας με σκετο κροκο αυγου, αραιομενο με νερο.
Καλη σας επιτυχια!!!!
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου