ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Αλευρι Μαλακο 3000γρ
Ζαχαρη 150γρ
Βουτυρο 150γρ
Αλατι 2% 60γρ
Μαγια 2% 60γρ
Νερο 60% 1800γρ
ΥΛΙΚΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ
Γαλα
Κιτρινο Τυρι
Κιτρινο Αλμυρο
Ζαμπον
Μπεικον
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Για την ζυμη
ζυμωνουμε ολα τα υλικα για 6 λεπτα στην αργη και 2 στην γρηγορη ταχυτητα
αφηνουμε την ζυμη για 20 λεπτα να ξεκουυραστει, στην συνεχεια κοβουμε
σε μικρα κοματια των 60γρ και τα κανουμε μπαλακια και τα αφηνουμε να
ξεκουραστουν για 30 λεπτα, ανοιγουμε, οπως την πιτσα, με την ακρη των
δαχτυλων μας σε στρογγυλο σχημα,
Για την γεμιση
Αναμιγνειουμε ολα τα υλικα προσθετοντας λιγο μαυρο πιπερι, εδω δεν αναφερω
τα τυρια, το ζαμπον, βαλτε της αρεσκειας σας, και με μια κουταλα βαζετε το μιγμα
στο κεντρο καθε ζυμης, διπλωνετε με βρεγμενες επιφανειες και τα βαζουμε
σε λαμαρινα φουρνου, ψηνουμε στους 220 βαθμους για 15 λεπτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου