Ολικής αλέσεως Morning Glory Muffin
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180β.
1.Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεουμε το αλεύρι ολικής αλέσεως,
το αλευρι ζαχαροπλαστικης, τη ζάχαρη, τη σόδα, την
κανέλα, το αλάτι.
2. Προσθέστε τα καρότα, το μήλο, τα καρύδα και ανακατεύουμε
μέχρι να γινουν μια υγρη ζυμη.
3.Σε ένα μπολ, χτυπήστε ελαφρά τα αυγά,τον πουρε μπανάνας, το
ηλιελαιο, το ελαιόλαδο, και την βανίλια.
4.Προσθέστε τα υγρά συστατικά με τα ξηρά συστατικά και ανακατέψτε
μέχρι να εχουμε το υγρο κεικ.
5.Αραδιαζουμε τα φορμακια για τα μαφιν και ψηνουμε στους 180β
για 25λ. Γαρνιρετε με οτι αγαπαμαι.
Καλη σας επιτυχια!!!
Συνταγη απο MatzosBakery
ΥΛΙΚΑ
αλεύρι ολικής αλέσεως 300γρ
αλεύρι ζαχαροπλαστικης 100γρ
λιναρόσπορο 50γρ
ζάχαρη 180γρ
ινδικαρυδο 100γρ
καρυδια τριμενα 100γρ
ηλιελαιο 100γρ
ελαιολαδο 50γρ
2 κ.γ. σόδα
2 κ.γ. κανέλα
3/4 κ.γ. αλάτι
2 μεγάλα καρότα, καθαρισμενα και τριμμένα
1 μεγάλο μήλο, πρασινο,καθαρισμενο και τριμμένο
3 μεγάλα αυγά
2 ώριμες μπανάνες, πουρέ
2 κ.γ. βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180β.
1.Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεουμε το αλεύρι ολικής αλέσεως,
το αλευρι ζαχαροπλαστικης, τη ζάχαρη, τη σόδα, την
κανέλα, το αλάτι.
2. Προσθέστε τα καρότα, το μήλο, τα καρύδα και ανακατεύουμε
μέχρι να γινουν μια υγρη ζυμη.
3.Σε ένα μπολ, χτυπήστε ελαφρά τα αυγά,τον πουρε μπανάνας, το
ηλιελαιο, το ελαιόλαδο, και την βανίλια.
4.Προσθέστε τα υγρά συστατικά με τα ξηρά συστατικά και ανακατέψτε
μέχρι να εχουμε το υγρο κεικ.
5.Αραδιαζουμε τα φορμακια για τα μαφιν και ψηνουμε στους 180β
για 25λ. Γαρνιρετε με οτι αγαπαμαι.
Καλη σας επιτυχια!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου