Συνταγη απο MatzosBakery
ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Βουτυρο 250γρ
Ζαχαρη 300γρ
Αυγα 4
Χυμο απο 2 λεμονια
Ξυσμα απο 2 λεμονια
Μπεικιν 2 κ.γ.
Βανιλια 1
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Χτυπαμαι το βουτυρο με την ζαχαρη να αφρατεψει. Στην συνεχεια ριχνουμε ενα ενα
τα αυγα αφου το εχουμε χαμηλωσει στην πρωτη ταχυτητα, το χυμο λεμονιου και στην
συνεχεια το αλευρι στο οποιο εχουμε ανακατεψει την μπεικιν, και το ξυσμα. Για την
σως λεμονιου θα χρειασθουμε τον χυμο απο εν λεμονι μαζι με λιγο νερο, το
χτυπαμαι στο μπλεντερ και προσθετουμε τοση ζαχαρη αχνη οσο παχυρευστη την
θελουμε. Ψηνουμε στους 180β για 55λ.
Καλη σας επιτυχια!!!!
ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Βουτυρο 250γρ
Ζαχαρη 300γρ
Αυγα 4
Χυμο απο 2 λεμονια
Ξυσμα απο 2 λεμονια
Μπεικιν 2 κ.γ.
Βανιλια 1
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Χτυπαμαι το βουτυρο με την ζαχαρη να αφρατεψει. Στην συνεχεια ριχνουμε ενα ενα
τα αυγα αφου το εχουμε χαμηλωσει στην πρωτη ταχυτητα, το χυμο λεμονιου και στην
συνεχεια το αλευρι στο οποιο εχουμε ανακατεψει την μπεικιν, και το ξυσμα. Για την
σως λεμονιου θα χρειασθουμε τον χυμο απο εν λεμονι μαζι με λιγο νερο, το
χτυπαμαι στο μπλεντερ και προσθετουμε τοση ζαχαρη αχνη οσο παχυρευστη την
θελουμε. Ψηνουμε στους 180β για 55λ.
Καλη σας επιτυχια!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου