Συνταγη απο MatzosBakery
ΚΟΡΜΟΣ ΠΑΓΩΤΟ
Υλικά
2 πακέτα μπισκότα τύπου πτι-μπερ
1 πακέτο τυρί μασκαρπόνε
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουταλιά του γλυκού εσπρεσσο
2 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο
1 σφηνάκι λικέρ baileys
1 πακέτο σταγόνες σοκολάτας γάλακτος
Εκτέλεση
Διαλύουμε το νες-καφέ μέσα στο λικέρ, ανακατεύουμε
όλα μαζί τα υλικά, εκτός από τα μπισκότα, τα οποία σπάμε
με τα χέρια μας σε μεγάλα κομμάτια και τα προσθέτουμε
στο τέλος. Ανακατεύουμε τα υλικά καλά με τα χέρια μας
για να ενωθούν αλλά δεν τα πιέζουμε πολύ για να μη λιώσουν.
Σε μία μακρόστενη φόρμα τοποθετούμε μία λαδόκολλα και
γεμίζουμε με το μείγμα πατώντας το καλά με το χέρι για να
μην μείνουν κενά.
Βάζουμε το γλυκό στην κατάψυξη για να παγώσει.Κατόπιν
το ξεφορμάρουμε, το τοποθετούμε σε μία πιατέλα και το
κόβουμε σε κομμάτια για να το σερβίρουμε.
Καλη σας επιτυχια!
ΚΟΡΜΟΣ ΠΑΓΩΤΟ
Υλικά
2 πακέτα μπισκότα τύπου πτι-μπερ
1 πακέτο τυρί μασκαρπόνε
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουταλιά του γλυκού εσπρεσσο
2 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο
1 σφηνάκι λικέρ baileys
1 πακέτο σταγόνες σοκολάτας γάλακτος
Εκτέλεση
Διαλύουμε το νες-καφέ μέσα στο λικέρ, ανακατεύουμε
όλα μαζί τα υλικά, εκτός από τα μπισκότα, τα οποία σπάμε
με τα χέρια μας σε μεγάλα κομμάτια και τα προσθέτουμε
στο τέλος. Ανακατεύουμε τα υλικά καλά με τα χέρια μας
για να ενωθούν αλλά δεν τα πιέζουμε πολύ για να μη λιώσουν.
Σε μία μακρόστενη φόρμα τοποθετούμε μία λαδόκολλα και
γεμίζουμε με το μείγμα πατώντας το καλά με το χέρι για να
μην μείνουν κενά.
Βάζουμε το γλυκό στην κατάψυξη για να παγώσει.Κατόπιν
το ξεφορμάρουμε, το τοποθετούμε σε μία πιατέλα και το
κόβουμε σε κομμάτια για να το σερβίρουμε.
Καλη σας επιτυχια!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου