Translate

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΠΑΓΚΕΤΑ


Γαλικη Μπαγκετα

ΥΛΙΚΑ
Αλευρι Κιτρινο      100%  1000gr
Αλατι                      2%     20gr
Μαγια                     3%     30gr
Νερο                     68%    680γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι οσπου να γινει μια
ζυμη μαλακη και ευπλαστη. Αφηνουμε να γινει για
 1 ωρα και πλαθουμε, στοφαρουμε για 30-40λ και
ψηνουμε στους 220β σε δυο χρονους, στα πρωτα
20λ. εχουμε 220β θερμοκρασια, στα δευτερα 20λ.
εχουμε 200β. θερμοκρασια.
Καλη σας επιτυχια!!!

Συνταγη απο MatzosBakery

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου