Γαλικη Μπαγκετα
ΥΛΙΚΑ
Αλευρι Κιτρινο 100% 1000gr
Αλατι 2% 20gr
Μαγια 3% 30gr
Νερο 68% 680γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι οσπου να γινει μια
ζυμη μαλακη και ευπλαστη. Αφηνουμε να γινει για
1 ωρα και πλαθουμε, στοφαρουμε για 30-40λ και
ψηνουμε στους 220β σε δυο χρονους, στα πρωτα
20λ. εχουμε 220β θερμοκρασια, στα δευτερα 20λ.
εχουμε 200β. θερμοκρασια.
Καλη σας επιτυχια!!!
Συνταγη απο MatzosBakery
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου