Συνταγη απο MatzosBakery
Κανελας
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Λαδι Ηλιελαιο 1000γρ
Ζαχαρη 1000γρ
Χυμο Πορτο 500γρ
Κονιακ 100γρ
Κανελα 3κ.γ.
Γαρυφαλο 1κ.σ.
Σοδα 1κ.σ.
Μπεικιν 20γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Ριχμουμε στο μιξερ ολα τα υλικα και τα δουλευουμε στην
αργη ταχυτητα, για περιπου 8 λεπτα, ωστε να ανακατευθουν
ολα τα υλικα, στην συνεχεια ριχνουμε λιγο λιγο το Αλευρι,,
Μαλακο αν δεν σας ειπα, και προσεχουμε να μην μας σφιξει,
οταν δουμε πως εγινε το ζυμαρι μας σταματαμε, το βγαζουμε,
περνουμε ενα μικρο κοματι και κανουμε ενα φυτιλι, αν δεν μας
κολαει ειναι σωστο, οσο τα πλαθουμε σκεπαζουμε την ζυμη με
ενα σελοφαν, να μην ξερενετε, πλαθουμε σε κυκλακια και
ψηνουμε ατους 180 βαθμους για περιπου 16-18 λεπτα.
Κανελας
ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Λαδι Ηλιελαιο 1000γρ
Ζαχαρη 1000γρ
Χυμο Πορτο 500γρ
Κονιακ 100γρ
Κανελα 3κ.γ.
Γαρυφαλο 1κ.σ.
Σοδα 1κ.σ.
Μπεικιν 20γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Ριχμουμε στο μιξερ ολα τα υλικα και τα δουλευουμε στην
αργη ταχυτητα, για περιπου 8 λεπτα, ωστε να ανακατευθουν
ολα τα υλικα, στην συνεχεια ριχνουμε λιγο λιγο το Αλευρι,,
Μαλακο αν δεν σας ειπα, και προσεχουμε να μην μας σφιξει,
οταν δουμε πως εγινε το ζυμαρι μας σταματαμε, το βγαζουμε,
περνουμε ενα μικρο κοματι και κανουμε ενα φυτιλι, αν δεν μας
κολαει ειναι σωστο, οσο τα πλαθουμε σκεπαζουμε την ζυμη με
ενα σελοφαν, να μην ξερενετε, πλαθουμε σε κυκλακια και
ψηνουμε ατους 180 βαθμους για περιπου 16-18 λεπτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου