Translate

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Κουλουρακι Κανελας

Συνταγη απο MatzosBakery
 Κανελας
ΥΛΙΚΑ  ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Λαδι Ηλιελαιο  1000γρ
Ζαχαρη          1000γρ
Χυμο Πορτο    500γρ
Κονιακ            100γρ
Κανελα             3κ.γ.
Γαρυφαλο          1κ.σ.
Σοδα                 1κ.σ.
Μπεικιν             20γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ  ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Ριχμουμε στο μιξερ ολα τα υλικα και τα δουλευουμε στην
αργη ταχυτητα, για περιπου 8 λεπτα, ωστε να ανακατευθουν
ολα τα υλικα, στην συνεχεια ριχνουμε λιγο λιγο το Αλευρι,,
Μαλακο αν δεν σας ειπα, και προσεχουμε να μην μας σφιξει,
οταν δουμε πως εγινε το ζυμαρι μας σταματαμε, το βγαζουμε,
περνουμε ενα μικρο κοματι και κανουμε ενα φυτιλι, αν δεν μας
κολαει ειναι σωστο, οσο τα πλαθουμε σκεπαζουμε την ζυμη με
ενα σελοφαν, να μην ξερενετε, πλαθουμε σε κυκλακια και
ψηνουμε ατους 180 βαθμους για περιπου 16-18 λεπτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου